joi, 18 decembrie 2008

Banner Exchange

Banner exchange este o metoda eficienta de crestere a traficului pe site ! Banner exchange este un schimb de bannere intre proprietarii de site-uri ! Pentru fiecare banner afisat la tine in pagina primesti un numar de afisari ale banner-ului tau pe o alta pagina din sistemul de banner exchange ! Acest numar de afisari difera in functie de rata de schimb.

Exemple de rate de schimb :
1:1
pentru fiecare banner afisat in site-ul tau, primesti o afiasare pe alt site din reteaua de banner exchange! Insa pentru a avea o rata de schimb de 1:1, bannerul trebuie afisat in primul ecran 800*600 pixeli !



2:1 la fiecare 2 afisari ale unor bannere pe site-ul tau primesti 1 afisare pe alte site-uri. In acest caz bannerul este afisat oriunde in pagina !

1:4 pentru fiecare banner afisat la tine in pagina primesti patru afisari ale bannerului tau pe alte site-uri (valabil pentru reteaua textad.traficdublu.ro)
Majoritatea serviciilor de banner exchange utilizeaza bannere de 468*60 pixeli. Se mai pot utiliza bannere de 125*125, 120*60, 120*600,


Pentru cei care doresc sa se inscrie intr-ul program de schimb de bannere si nu au un banner pot sa isi creeze unul gratis aici http://www.addesigner.com , sau sa downloadeze unul gata facut aici http://www.templatesbox.com/free-banner-templates/index.htm

Retele de Banner Exchange :www.adbanner.ro
http://textad.traficdublu.ro
www.clickmedia.ro
www.adzone.ro
http://banner.xchange.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu