sâmbătă, 10 decembrie 2011

Nofollow

google yahoo bing
Nofollow este o valoare care pot fi atribuite la atributul rel de un un element HTML pentru a instrui unele motoare de căutare care un hyperlink nu ar trebui să influenţeze clasament tinta link-ului în indexul motorului de căutare.
 Acesta este destinat să reducăeficacitatea anumitor tipuri de spam-ul motorului de căutare,îmbunătăţind astfel calitatea rezultatelor motorului de căutare şi pentru a preveni spamdexing de la care apar


Google a anunţat la începutul anului 2005, ca hyperlink-urile cu rel = "nofollow" , nu ar influenţa PageRank tinta link-ului.
 În plus, Yahoo si motoarele de cautare Bing ceea ce priveşte, de asemenea, această valoare de atribut.


 La 15 iunie 2009, Matt Cutts, un inginer bine-cunoscut de software de Google, a anunţat pe blogul său că Googlebot nu va mai trata nofollowed link-uri în acelaşi mod, în scopul de a preveni webmasteri să utilizeze nofollow pentru sculptarea PageRank.

Ca urmare a acestei schimbări de utilizare a nofollow duce la evaporarea de PageRank.
 În scopul de a evita cele de mai sus, SEO dezvoltat tehnici alternative care să înlocuiască etichetele nofollowed cu obfuscated de cod JavaScript şi, astfel, permis sculpteze PageRank.
 În plus, mai multe soluţii au fost sugerate care includ folosirea de tip iframe, Flash şi JavaScript.

 Interpretarea de către motoarele de căutare individuale În timp ce toate motoarele care utilizează valoarea nofollow exclude link-uri care-l utilizaţi la calculul lor clasament, detalii cu privire la interpretarea exactă a acesteia variază de la motorul de căutare pentru a motorului de căutare.

 Google afirmă că motorul lor ia "nofollow" literal şi nu "urmează" link-ul de la toate.

Cu toate acestea, experimentele conduse de SEO arată rezultate contradictorii.
Aceste studii arată că Google nu urmati link-ul, dar nu indexeze pagina legate de-a, cu excepţia cazului a fost în indexul Google deja pentru alte motive (cum ar fi alte, non-nofollow link-uri care punctul de la pagina).

 Yahoo! "urmează", dar exclude aceasta, de la calculul lor clasament. Bing respectă "nofollow" în ceea ce priveşte numărarea nu link-ul din clasament lor, dar nu este dovedit dacă nu Bing sau urmează link-ul.

2 comentarii:

  1. Asi dori sa te intreb ceva.
    Daca am page rank 8 . Google imi aduce mai mult trafic ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este neaparat sa iti aduca mai mult trafic traficul vine din continutul de pe site daca continutul tau este cautat si unic atunci vei avea trafic mare si cu page rank 1

    RăspundețiȘtergere